Het familiebedrijf is opgericht in 1973 en uitgegroeid tot een wereldwijd concern met meer dan tweehonderd medewerkers. Persoonlijk contact, uitstekende service en passie voor techniek staan centraal.

KSE Process Technology is dé specialist op het gebied van doseer- en weegsystemen en automatiseringssoftware voor de diervoederindustrie en verwante industrieën. Of het nu gaat om doseerhoeveelheden van een gram of meer dan zesduizend kilo: in onze moderne fabriekshal maken we zowel standaardproducten als machines op maat.

Ons werk gaat verder dan het produceren alleen; ook het ontwerpen, ontwikkelen, assembleren en de inbedrijfstelling op klantlocaties over de hele wereld is onze verantwoordelijkheid.

 

Meer weten?

Onze enthousiaste medewerkers vertellen u graag meer over het werk bij KSE.

Goede collega's maken een goed bedrijf

Bij KSE geloven we dat iedereen beter presteert met gemotiveerde en professionele collega's om zich heen.

De fijne sfeer, effectieve samenwerking en de expertise van collega's zorgen ervoor dat je met plezier naar je werk gaat. En van goede collega's kun je heel wat leren!

KSE TV

Om u een visuele indruk te geven van onze producten en diensten toegepast bij klanten in de diervoederindustrie is KSE TV opgericht. Bekijk hier de laatste video’s.

KSE Process Technology bedrijfsfilm
Een dag uit het leven van een service software engineer bij KSE
Werken bij KSE
Werken bij KSE?

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe medewerkers. Bekijk onze openstaande vacatures.

Naar vacatures